Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής

Μεσιτικό γραφείο & Ασφάλειες Λεμονής Κώστας του Γαρυφάλλου

 

Το Μεσιτικό γραφείο του Κώστα Λεμονή δραστηριοποιείται κυρίως στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής (Δήμο Παλλήνης και Δήμο Κασσάνδρας). Είναι ένα από τα πιό δυναμικά κτηματομεσιτικά γραφεία της περιοχής.

Εγγύηση για τους πελάτες είναι η μεθοδικά οργανωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο, το φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο των συνεργατών, αλλά περισσότερο η μεγάλη εμπειρία που υπάρχει στο χώρο των ακινήτων.

Η πολύ καλή γνώση της περιοχής με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, η ικανότητα να προβλέπουμε την μελλοντική εξέλιξη της περιοχής και της αγοράς [λόγω της πολυετούς ενασχόλησης μας με την τοπική αυτοδιοίκηση], μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να δίδουμε τις πιο αξιόπιστες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές για όλα τα ακίνητα.

Εμπιστευθείτε το γραφείο του Κώστα Λεμονή.

Υπάρχει μεγάλο πελατολόγιο αγοραστών και μεγάλο αρχείο ακινήτων. Είμαστε στη διάθεσή σας να προτείνουμε ότι καλύτερο υπάρχει για εσάς, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Υπάρχει εξυπηρέτηση από επαγγελματίες με συνέπεια και σοβαρότητα.

Μπορούμε να αναλάβουμε την διεκπεραίωση όλων των εργασιών, με το άρτια οργανωμένο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε  (νομικούς συμβούλους – συμβολαιογράφο-μηχανικό -τοπογράφο-τράπεζες -ασφάλειες ).
Καθημερινή προβολή του ακινήτου σας στην ιστοσελίδα μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαφήμιση στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, με δαπάνες του γραφείου μας.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλέφωνο: 2374063363
Κινητό: 6944 537821
Κινητό: 6947 609134
Ηλεκτρονική διεύθυνση  kostaslemonis1@gmail.com & info@mesitikolemonis.gr